Vi återställer din skorsten till nyskick

Tjänster

Tegelhantverk i Stockholm jobbar med mer än bara skorstensrenovering och allt som rör mur- och puts ligger oss varmt om hjärtat. Vi har även stor kunskap och kompetens att sköta om allt inom öppna spisar, kakelugnar och olika typer av stenarbeten.

Öppna spisar

Om vi börjar med öppna spisar så vet vi att det är den unika kontakten man får med eld som attraherar människor och att det ställer stora krva på säkerhet. Därför arbetar vi aktivt med att både dimensionera och att noggrant beräkna vid varje installation. Vi sammanför modern ingenjörskonst med gammal hantverkskänsla. Det spelar ingen roll om du vill ha en modern öppen spis eller en modell som är rejälare och robustare – vi murar den helt efter dina önskemål.

Kakelugnen

Har ni tänkt på att denna detalj bara för några år sedan ansågs som hopplöst omodern och var lite av hemmets sorgebarn? Så är det verkligen inte numera – en renoverad kakelugn är hemmets pärla. En vacker möbel, en perfekt inredningsdetalj och – framförallt – en fantastisk investering som höjer värdet på hela fastigheten. Låt Tegelhantverk i Stockholm sköta om din renovering av kakelugnen redan idag!

Stenarbeten

Tegelhantverk i Stockholm har stor vana av olika typer av stenarbeten. Behöver du hjälp med att lägga sten på garageuppfarten eller lägga in ett nytt stengolv i vardagsrummet? Inga problem – det fixar vi. Att använda sig av sten istället för exempelvis grus, trä eller trall ger en längre livslängd och är dessutom betydligt vackrare också. Vi ordnar ditt stenarbete.

Tegelhantverk i Stockholm har många strängar på vår lyra och vi ser fram emot att kunna hjälpa dig oavsett vad saken gäller. Handlar det om en skorstensrenovering, en renovering av kakelugnen eller en murning av en ny öppen spis så är vi företaget du vänder dig till i Stockholm.

Kontakta oss

Du når oss via telefon, mejl eller genom att fylla i formuläret på kontaktsidan. Vi har vårt kontor i Åkersberga och kan tack vare det ta på oss uppdrag över hela Stockholm. Dörren står alltid öppen hos Tegelhantverk i Stockholm och du är mer än välkommen att titta in på en kopp kaffe och berätta vad du behöver hjälp med.