Skorstensrenovering

Höga krav på kunnande för en skorstensrenovering

Att genomföra en skorstensrenovering ställer höga krav på kompetens, kunskap och på erfarenhet – något som vi  har. Vi har skaffat oss den nödvändiga rutinen för att genomföra en skorstensrenovering hos just dig – oavsett vilken modell eller typ av skorsten det handlar om. Vi är godkända som Behörig Skorstensentreprenör av branschorganet Skorstensfolket som ytterligare ett bevis på att vi verkligen vet vad vi gör.

För oss handlar det om att varje uppdrag ska ske korrekt, effektivt och till en rimlig kostnad och detta tillsammans med vår överlägsna garanti gör oss till ditt självklara val.

Samtliga våra anställda har alla nödvändiga certifikat och vi jobbar aktivt med att vi även ska utvecklas och lära oss nya metoder och tekniker – vi blir aldrig nöjda utan vill hela tiden ligga i framkant då det handlar om skorstensrenovering eller andra uppdrag där vår kompetens behövs. Vi kan genom vårt jobb säkerställa att din skorsten kan hålla upp till hundra år och att dina barn i framtiden kan njuta av den!

skorsten

Skorstensrenovering med öppna kort

För oss handlar mycket om att du som kund ska känna trygghet med oss. Vi vill därför att det hela tiden sker en öppen kommunikation oss emellan – både gällande vad vi gör, vad du ska tänka på och hur priset ser ut. Vi  vill alltid ha en dialog med våra kunder och förklara vad vi gör – det här skapar en större trygghet för båda parter och en bättre relation.

Du som kund ska hela tiden känna att du vet vad som pågår och vad som sker då vi utför ett arbete och vi ser fram emot att hjälpa dig med din skorstensrenovering redan idag.

Vi har yrkeskunnande, modern teknik och stor noggrannhet