Tjänster

Vi jobbar med mer än bara skorstensrenovering och allt som rör mur- och puts ligger oss varmt om hjärtat. Vi har även stor kunskap och kompetens att sköta om allt inom öppna spisar, kakelugnar och olika typer av stenarbeten.

Relining/ventilation

Då många flerbostadshus har läckande ventilationskanaler finns det stort behov av relining. Vi tar uppdrag inom relining från bostadsrättsföreningar, allmännyttan och kommersiella fastighetsägare.

Vi arbetar med infodringsmaterial av komposit som förs in i fastighetens befintliga ventilationskanaler. Dessa material blåses in med hjälp av vattenånga. Materialet formas efter kanalen och när det sedan stelnar är kanalen fullständigt tät, utan att för den skull vara smalare.

Skorstenar

Behöver du en ny skorsten som är anpassad till din eldstad? Vi kan hjälpa dig. Vi har tre varianter av skorstenar som är utmärkta och passar bäst i olka sammanhang. Välj mellan en blockskorsten i pimpetsn, en stålskorsten eller en murad tegelskorsten av klassiskt snitt. Vi kan ta en titt på din elstad och din fastighet för att hitta den lösning som ger maximal prestanda.

skorsten med rök

Öppna spisar

Om vi börjar med öppna spisar så vet vi att det är den unika kontakten man får med eld som attraherar människor och att det ställer stora krva på säkerhet. Därför arbetar vi aktivt med att både dimensionera och att noggrant beräkna vid varje installation. Vi sammanför modern ingenjörskonst med gammal hantverkskänsla. Det spelar ingen roll om du vill ha en modern öppen spis eller en modell som är rejälare och robustare – vi murar den helt efter dina önskemål.

Kakelugnen

Har ni tänkt på att denna detalj bara för några år sedan ansågs som hopplöst omodern och var lite av hemmets sorgebarn? Så är det verkligen inte numera – en renoverad kakelugn är hemmets pärla. En vacker möbel, en perfekt inredningsdetalj och – framförallt – en fantastisk investering som höjer värdet på hela fastigheten. Låt oss sköta om din renovering av kakelugnen redan idag!

Kontakta oss

Du når oss via telefon, mejl eller genom att fylla i formuläret på kontaktsidan. Vi har vårt kontor i Lidingö och kan tack vare det ta på oss uppdrag över hela Stockholm. Dörren står alltid öppen hos oss och du är mer än välkommen att titta in på en kopp kaffe och berätta vad du behöver hjälp med.

Vi behärskar kan även kakelugnar och öppna spisar