Referenser

Åtgärda skorstensrenoveringar som gått snett

”Hjälpt återställa samt täta 2 x rökkanaler till kakelugnar efter annan firma som gjutit stopp och fastnat med verktyg inom Birger Jarlsgatan 100. Sannolikt en av de bästa leverantörerna jag har gjort affärer med. Som tidigare ordförande har jag konfronterats med åtskilliga hantverksfirmor.

När det gäller Skorstensbolaget, så förutom ett utmärkt genomfört jobb, gjorde dom också ”rent” efter sig, dvs ställde tillbaka allt som flyttats, gjorde rent och fint. Allt enligt de boende som berördes av ett ganska omfattande intrång i lgh.

Sammanfattningsvis: utmärkt relation med kontaktpersonen, duktiga hantverkare som slutförde arbetet på ett mycket bra sätt.

Betyget är tveklöst en femma!

– Roger, BRF Birger Jarlsgatan 100


Renovering av skorstenskronor

”Snyggt murat av trevliga hantverkare. De lämnade platsen utan annat spår än de fixade skorstenarna.”

– Jan Nygren


Värmeåtervinning

”Tycker verkligen om konceptet som spar på naturresurser och ger bra inneklimat. Installerat Clean-Air24 FTX och är mycket nöjd med luftförbättringen och arbetet från Skorstensbolaget. Rekommenderar starkt systemet till alla som vill ha bättre och renare tilluft och inneklimat och samtidigt minska klimatpåverkan.”

– Hugo Hofer, f.d. självdragshus, Östermalm


Ventilationssystem

”Skorstensbolagets system CleanAir-24 FTX är väldigt prisvärt och praktiskt eftersom befintliga schakt används. Med en åtgärd kan vi nu ge våra hyresgäster högre komfort, öka fastigheternas värde och sänka uppvärmningskostnaden.”

– Lennart Fällström, fd vd Possedo Fastigheter


Renovering av kakelugnar och skorstenskanaler

”Skorstensbolaget har gjort ett mycket bra jobb gällande glidgjutning av våra rökkanaler och renovering av kakelugnar. Projektet löst med hög kvalitet, utmärkt kommunikation, inga tillkommande kostnader, leveranstiden som hölls. Tack för mycket bra samarbete!”

– Erik Hay, självdragshus med 23 kakelugnar, Södermalm


Prisvärda och seriösa

“Renoverat imkanaler & rökkanaler till 16 lägenheter , väldigt bra över förväntan. Väldigt prisvärda, seriös offert och enkla att ha göra med. Bra stöd genom hela vägen.”

– RC, BRF Lägret 11, Riddargatan 49, Stockholm


Tätning, renovering

“Skorstensbolaget har utfört arbeten i vårt hus. De har dels tätat alla våra rökkanaler (öppna spisar och kakelugnar), dels skapat och därmed förbättrat vår soprumsventilation genom anslutning till en ledig kanal.

Utöver detta har de även åtgärdat en rökkanal, vilken en enskild medlem i vår förening misslyckats med att täta i egen regi, och där den keramiska massan fastnat, härdat och satt sig som en propp i denna rökkanal.

De har varit mycket lätta att kommunicera med, och vi är mycket nöjda med deras arbete (som utförts under 2019). Vi ger dem ett högt betyg, en 5:a.“

– Gunnel Emenius, för styrelsen Brf Muraren 11, Stockholm


Rekommenderas varmt!

“Skorstensbolaget har lyckats renovera föreningens ventilationskanaler så att vi fått en godkänd OVK – ett synnerligen komplicerat arbete (husen byggda 1908) som de skött med utomordentlig skicklighet, med ett minimum av besvär för oss bostadsrättare och med stor följsamhet för enskildas önskemål om tidsplaner och skydd mot allt damm, sot och skräp som samlats genom åren. Trevlig och som sagt tillmötesgående personal har bidragit till vår mycket positiva bild av företaget som rekommenderas varmt.”

– Lars Malmius, Brf Vattuormen, Norr Mälarstrand


Köksventilation

”Snabba, effektiva, professionella. Rekommendar dem entusiastiskt.”

– Ann-Charlotte Gavel Adams


Ventilationssystemsinstallation

”Behövs ett ventilationssystem installeras är Skorstensbolaget det rätta valet. Vi hade problem med matlagning i vår lägenhet då matos inte försvann utan kunde cirkulera i flera dagar. Vi beslöt oss därför att anlita Skorstensbolaget och installerade deras patenterade ventilationssystem: Clean-Air 24. Ett väldigt effektivt system som låter minimalt. Nu har vi blivit av med kolfilterfläkten och kan äntligen laga mat igen utan att lägenheten luktar matos.

Rekommenderar varmt Skorstensbolaget. Professionellt och innovativt företag i sin bransch.”

– Per Sundelin


Vill du ha offert på skorstensrenovering eller andra tjänster?